Grozd obrambne industrije

Novice


Arhiv: Aktualni izbor informacij, 23.6.2020

Objavljamo aktualni izbor informacij

Arhiv: Evropska obrambna agencija - EDA

Evropska obrambna agencija (EDA) je uvedla novo spletno orodje za industrijo B2B platforma. Nova „B2B platforma“ je zdaj na voljo na spletnih straneh Agencije EDA, s katero, kot odziv na povečano potrebo po povezovanju zaradi izvajanja novih pobud EU v korist obrambne industrije, želi olajšati ustvarjanje čezmejnih partnerstev.

Arhiv: 70 let zveze NATO in 15 let članstva Slovenije v zvezi NATO

Zbornik s posveta ob 70 letnici zveze NATO ter 15. obletnici članstva Slovenije v zvezi NATO

Arhiv: DSEI 2019

DSEI 2019 predstavlja vodilni svetovni dogodek, ki povezuje države, nacionalne oborožene sile ter vodilna inovativna podjetja na področju obrambne in varnostne industrije.

 

Arhiv: Srečanje GOIS in DIAH

Danes 20. junija 2018, je na sedežu Grozda obrambne industrije Slovenije potekalo srečanje slovenske obrambne industrije z madžarsko asociacijo obrambne industrije DIAH.

Arhiv: Eurosatory 2018, Pariz

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija) tudi letos v sodelovanju z GOIS organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, ki bo potekal od 11. do 15. junija 2018 v Parizu, Francija.

Arhiv: Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

Na jubilejni 50. podelitvi Nagrad GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke, ki je potekala 26.3.2018, v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, ki je eden največjih dogodkov gospodarstva, se je zbralo preko 1.200 udeležencev. Nagrado za izjemne gospodarske dosežke sta prejela tudi naša člana Grozda obrambne industrije Slovenije, direktor podjetja Arex d.o.o., Ivan Kralj in direktor podjetja Tajfun Planina d.o.o., Iztok Špan. Iskrene čestitke!

Arhiv: SOBRA - 7. Mednarodni sejem obrambe, varnosti, zaščite in reševanja

SOBRA razen številnih poslovnih zavezništev sklepa tudi zavezništvo zaupanja med institucijami, ki zagotavljajo obrambno pripravljenost, varnost državljanov ter zaščito in reševanje, z dobavitelji opreme, civilno družbo, javnostjo in posamezniki. Za skupno dobro si na sejmu SOBRA ob eminentnih poslovnih ponudnikih prizadevajo Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije, Slovenska vojska, Policija, Uprava RS za zaščito in reševanje ter Gasilska zveza Slovenije, profesionalci in prostovoljci, gospodarstveniki in strokovnjaki.

Arhiv: Srečanje Obrambne industrije Slovenije in MORS

Arhiv: Vabilo na srečanje predstavnikov obrambne industrije Slovenije s predstavniki Ministrstva za obrambo RS

Srečanje predstavnikov obrambne industrije Slovenije s predstavniki Ministrstva za obrambo RS, ki ga v sodelovanju z MORS organiziramo na Grozdu obrambne industrije Slovenije, v ponedeljek, 6. november 2017, ob 10.00 uri, dvorana A/1.nadstropje, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.