Grozd obrambne industrije

Novice


Arhiv: ICPE - training programme for the Government of India

ICPE - training programme for the Government of India

Arhiv: Zakon o ratifikaciji sporazuma o nabavi in vzajemnih storitvah med Ministrstvom za obrambo Slovenije in Ministrstvom za obrambo Združenih držav Amerike

Vlada RS je določila besedilo Predloga zakona o ratifikaciji Sporazuma o nabavi in vzajemnih storitvah (USA-SVN-02) med Ministrstvom za obrambo Republike Slovenije in Ministrstvom za obrambo Združenih držav Amerike.

Arhiv: Uredba o spremembi Uredbe o soglasjih za proizvodnjo in dovoljenjih za promet z vojaškim orožjem in opremo ter predhodnih dovoljenjih za uvoz, izvoz, tranzit in prenos obrambnih proizvodov

UREDBA o soglasjih za proizvodnjo in dovoljenjih za promet z vojaškim orožjem in opremo ter predhodnih dovoljenjih za uvoz, izvoz, tranzit in prenos obrambnih proizvodov.

Arhiv: Skupinska predstavitev slovenskih podjetij na sejmu »IDEF 15« v Turčiji

12. mednarodni sejmu »IDEF 2015«, International Defence Industry Fair, največji bienalni sejem obrambne industrije, namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja varnosti in zaščite je tudi letos potekal v Istanbulu od 5. do 8. maja, pod pokroviteljstvom in podpori tamkajšnjega Ministrstva za obrambo.

Arhiv: Sejem IDEF 2015 od 5. do 8. maja 2015 v Turčiji

12. mednarodni sejem IDEF, namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja varnosti in zaščite bo tudi v l. 2015 potekal v Turčiji in sicer od 5. do 8. maja v Istanbulu pod pokroviteljstvom in podpori tamkajšnjega ministrstva za obrambo.

Arhiv: Načrtovane NIAG (NATO INDUSTRIAL ADVISORY GROUP) študije za leto 2015

NIAG študije niso raziskovalni, razvojni ali proizvodni projekti, ki bi bili financirani iz strani NATO, ampak so študije o pregledu obstoječih in bodočih tehnologij ter razvojnega in industrijskega stanja z izdelavo priporočil, pojasnil, predlogov, optimiranja, napovedi in ocen izboljšanja določenih zmogljivosti.