Grozd obrambne industrije

Novice


Arhiv: Obisk gospodarske delegacije v treh prestolnicah Jugovzhodne Azije/Manila, Singapur, Džakarta

Na pobudo častnega konzula Republike Filipini Srečka Debelaka in častnega konzula Republike Indonezije, Arneja Misleja, Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z lokalnimi partnerji, organizira obisk slovenske gospodarske delegacije v treh prestolnicah dinamičnih gospodarstev Jugovzhodne Azije. Udeležbo v delegaciji potrdite z natančno izpolnjenim prijavnim obrazcem po e-pošti na naslov: natasa.turk@gzs.si najkasneje do 3. februarja 2016.

Arhiv: Posebnosti obrambnih industrij članic EDA iz srednje in vzhodne Evrope (CEE)

Posebnosti obrambnih industrij članic EDA iz srednje in vzhodne Evrope (CEE)

Arhiv: Predstavitev podjetij obrambne industrije tujim obrambnim atašejem akreditiranim v Sloveniji.

Na sedežu Grozda obrambne industrije Slovenije, g.i.z. GOIS, na Gospodarski zbornici Slovenije je v sredo 9.12.2015 potekalo predstavitveno srečanje slovenske obrambne industrije, tujim obrambnim atašejem akreditiranih za Slovenijo.

Arhiv: ICPE - training programme for the Government of India

ICPE - training programme for the Government of India

Arhiv: Zakon o ratifikaciji sporazuma o nabavi in vzajemnih storitvah med Ministrstvom za obrambo Slovenije in Ministrstvom za obrambo Združenih držav Amerike

Vlada RS je določila besedilo Predloga zakona o ratifikaciji Sporazuma o nabavi in vzajemnih storitvah (USA-SVN-02) med Ministrstvom za obrambo Republike Slovenije in Ministrstvom za obrambo Združenih držav Amerike.

Arhiv: Uredba o spremembi Uredbe o soglasjih za proizvodnjo in dovoljenjih za promet z vojaškim orožjem in opremo ter predhodnih dovoljenjih za uvoz, izvoz, tranzit in prenos obrambnih proizvodov

UREDBA o soglasjih za proizvodnjo in dovoljenjih za promet z vojaškim orožjem in opremo ter predhodnih dovoljenjih za uvoz, izvoz, tranzit in prenos obrambnih proizvodov.

Arhiv: Skupinska predstavitev slovenskih podjetij na sejmu »IDEF 15« v Turčiji

12. mednarodni sejmu »IDEF 2015«, International Defence Industry Fair, največji bienalni sejem obrambne industrije, namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja varnosti in zaščite je tudi letos potekal v Istanbulu od 5. do 8. maja, pod pokroviteljstvom in podpori tamkajšnjega Ministrstva za obrambo.

Arhiv: Sejem IDEF 2015 od 5. do 8. maja 2015 v Turčiji

12. mednarodni sejem IDEF, namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja varnosti in zaščite bo tudi v l. 2015 potekal v Turčiji in sicer od 5. do 8. maja v Istanbulu pod pokroviteljstvom in podpori tamkajšnjega ministrstva za obrambo.

Arhiv: Konkurenčnost slovenske industrije glede na obrambne standarde

Ministrstvo za obrambo in Grozd obrambne industrije Slovenije (GOIS) sta v sredo, 18. februarja, na Ministrstvu za obrambo izvedla delavnico z naslovom Obrambna standardizacija, kodifikacija proizvodov in vladno zagotavljanje kakovosti.