Grozd obrambne industrije

Novice


Arhiv: Predstavitev podjetij obrambne industrije tujim obrambnim atašejem akreditiranim v Sloveniji.

Na sedežu Grozda obrambne industrije Slovenije, g.i.z. GOIS, na Gospodarski zbornici Slovenije je v sredo 9.12.2015 potekalo predstavitveno srečanje slovenske obrambne industrije, tujim obrambnim atašejem akreditiranih za Slovenijo.

Arhiv: ICPE - training programme for the Government of India

ICPE - training programme for the Government of India

Arhiv: Zakon o ratifikaciji sporazuma o nabavi in vzajemnih storitvah med Ministrstvom za obrambo Slovenije in Ministrstvom za obrambo Združenih držav Amerike

Vlada RS je določila besedilo Predloga zakona o ratifikaciji Sporazuma o nabavi in vzajemnih storitvah (USA-SVN-02) med Ministrstvom za obrambo Republike Slovenije in Ministrstvom za obrambo Združenih držav Amerike.

Arhiv: Uredba o spremembi Uredbe o soglasjih za proizvodnjo in dovoljenjih za promet z vojaškim orožjem in opremo ter predhodnih dovoljenjih za uvoz, izvoz, tranzit in prenos obrambnih proizvodov

UREDBA o soglasjih za proizvodnjo in dovoljenjih za promet z vojaškim orožjem in opremo ter predhodnih dovoljenjih za uvoz, izvoz, tranzit in prenos obrambnih proizvodov.

Arhiv: Skupinska predstavitev slovenskih podjetij na sejmu »IDEF 15« v Turčiji

12. mednarodni sejmu »IDEF 2015«, International Defence Industry Fair, največji bienalni sejem obrambne industrije, namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja varnosti in zaščite je tudi letos potekal v Istanbulu od 5. do 8. maja, pod pokroviteljstvom in podpori tamkajšnjega Ministrstva za obrambo.

Arhiv: Sejem IDEF 2015 od 5. do 8. maja 2015 v Turčiji

12. mednarodni sejem IDEF, namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja varnosti in zaščite bo tudi v l. 2015 potekal v Turčiji in sicer od 5. do 8. maja v Istanbulu pod pokroviteljstvom in podpori tamkajšnjega ministrstva za obrambo.

Arhiv: Konkurenčnost slovenske industrije glede na obrambne standarde

Ministrstvo za obrambo in Grozd obrambne industrije Slovenije (GOIS) sta v sredo, 18. februarja, na Ministrstvu za obrambo izvedla delavnico z naslovom Obrambna standardizacija, kodifikacija proizvodov in vladno zagotavljanje kakovosti.

Arhiv: Načrtovane NIAG (NATO INDUSTRIAL ADVISORY GROUP) študije za leto 2015

NIAG študije niso raziskovalni, razvojni ali proizvodni projekti, ki bi bili financirani iz strani NATO, ampak so študije o pregledu obstoječih in bodočih tehnologij ter razvojnega in industrijskega stanja z izdelavo priporočil, pojasnil, predlogov, optimiranja, napovedi in ocen izboljšanja določenih zmogljivosti.

Arhiv: Povabilo k vpisu v katalog Slovenija Defence Products

Vabimo vas k vpisu oz. predstavitvi vašega podjetja v katalogu Slovenian Defence Products, ki je edini tovrstni katalog v Sloveniji in je namenjen predstavitvi proizvodov in storitev podjetij s področja varnosti in zaščite.