Grozd obrambne industrije

Novice


Arhiv: SOBRA - 7. Mednarodni sejem obrambe, varnosti, zaščite in reševanja

SOBRA razen številnih poslovnih zavezništev sklepa tudi zavezništvo zaupanja med institucijami, ki zagotavljajo obrambno pripravljenost, varnost državljanov ter zaščito in reševanje, z dobavitelji opreme, civilno družbo, javnostjo in posamezniki. Za skupno dobro si na sejmu SOBRA ob eminentnih poslovnih ponudnikih prizadevajo Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije, Slovenska vojska, Policija, Uprava RS za zaščito in reševanje ter Gasilska zveza Slovenije, profesionalci in prostovoljci, gospodarstveniki in strokovnjaki.

Arhiv: Srečanje Obrambne industrije Slovenije in MORS

Arhiv: Vabilo na srečanje predstavnikov obrambne industrije Slovenije s predstavniki Ministrstva za obrambo RS

Srečanje predstavnikov obrambne industrije Slovenije s predstavniki Ministrstva za obrambo RS, ki ga v sodelovanju z MORS organiziramo na Grozdu obrambne industrije Slovenije, v ponedeljek, 6. november 2017, ob 10.00 uri, dvorana A/1.nadstropje, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Arhiv: AUSA 2017

AUSA je zasebna, neprofitna organizacija, ki podpira ameriško vojsko, civilne vojake in njihove družinske člane z namenom zagotoviti in pospešiti varnost naroda.

Arhiv: Zaključek sejma DSEI v Londonu

Nekaj utrinkov iz mednarodnega sejma DSEI, ki je eden izmed vodilnih svetovnih dogodkov, ki združuje svetovni obrambni in varnostni sektor, za inovacije in izmenjavo znanj. Sejem je potekal od 12. do 15. septembra v Londonu, na katerem so svoje proizvode in storitve predstavljala tudi slovenska obrambna podjetja, GOIS in Ministrstvo za obrambo RS.

Arhiv: Obisk predstavnikov King Abdullah I. Design and Development Bureau (KADDB) na GOIS-u 16. 05. 2017

Na iniciativo MZZ so se od 15. do 17. 5. v Sloveniji mudili jordanski predstavniki Kraljeve pisarne kralja Abdulaha I. za projektiranje in razvoj, z namenom vzpostavite sodelovanja s slovenskimi podjetji.

Arhiv: Vabilo k vpisu v katalog »Slovenian Defence Products 2017«

Vabimo vas k predstavitvi vašega podjetja v novi izdaji kataloga Slovenian Defence Products, ki je edini tovrstni katalog v Sloveniji in je namenjen predstavitvi proizvodov in storitev slovenskih podjetij s področja obrambe varnosti in zaščite najbolj relevantnim trgom in ciljnim skupinam v svetu. To bo že njegova četrta izdaja od ustanovitve Grozda obrambne industrije Slovenije. V katalogu bodo predstavljeni proizvodi slovenskih podjetij ki obsegajo široko področje od sistemov in izdelkov, sklopov, komponent in polizdelkov ter storitve s področja razvoja in raziskav in specialnih tehnologij, saj je vojaška industrija izjemno pomemben kupec zelo širokega spektra tehnološko najnaprednejših proizvodov in storitev.

Arhiv: Srečanje predstavnikov Izraela na sedežu GOIS

Prispevek je objavljen na: novice za člane

Arhiv: Zakona o ratifikaciji Pridružitvenega sporazuma med Vlado Republike Slovenije in Evropsko vesoljsko agencijo (MPSEVA)

Zakon o ratifikaciji Pridružitvenega sporazuma med Vlado Republike Slovenije in Evropsko vesoljsko agencijo (MPSEVA), ki ga je sprejel Državni zbor Republike Slovenije na seji dne 20. oktobra 2016. Uradni list RS, št. 70/2016 z dne 11. 11. 2016.