Grozd obrambne industrije

Novice


Arhiv: Povabilo na obisk predstavnikov slovenske obrambne industrije v Beogradu, 8. in 9. 4. 2010

Srbska obrambna industrija v zadnji letih zelo hitro povečuje obseg svojega poslovanja s tujino in s svojimi kapacitetami in tehnologijami že težko pokriva hitro rastoči obseg naročil. Ocenjujejo, da je izvoz srbske obrambne industrije v l. 2009 presegel vrednost 400 mio.$ in v letu 2010 napovedujejo njegovo nadaljnjo visoko rast...

Na razgovorih ministrstev za obrambo Republike Slovenije in Republike Srbije je bil izražen interes srbskega ministrstva za obrambo po intenzivnejšem sodelovanju obeh industrij za uspešno izvajanje povečanega obsega naročil in skupne nastope na tujih trgih. Poudarjena so bila področja optoelektronika, kompoziti, strelivo, metalurgija, itd. Poleg tega želijo modernizirati obstoječe proizvodnje, itd.

Zato Grozd obrambne industrije Slovenije v sodelovanju z GZS in Ministrstvom za obrambo Republike Slovenije in Ministrstvom za obrambo Republike Srbije in srbsko obrambno industrijo 8. in 9. aprila 2010 organizira srečanje predstavnikov slovenske obrambne industrije s predstavniki srbske obrambne industrije v Beogradu.

V pripetem dokumentu objavljamo okvirni dnevni red obiska in prijavnico. Zainteresirana podjetja prosimo, da nam jo izpolnjeno vrnete do 31.3. 2010.


Pripeti dokumenti

Fotogalerija