Grozd obrambne industrije

Novice


Arhiv: Projekt skupnih nabav vojaških medicinskih enot (M3U)

 V okviru NATA pripravljajo projekt skupnih nabav vojaških medicinskih modularnih enot (M3U).

Predstavnik Republike Slovenije v skupini, ki pokriva omenjeno področje predlaga, da se V Sloveniji poišče potencialna zainteresirana podjetja proizvajalce medicinskega materiala ali opreme za sodelovanje v omenjenem projektu skupnih nabav. Zaenkrat iščejo načelno zainteresiranost na področjih, ki bi jih naši proizvajalci medicinskega materiala in opreme definirali.

Zato na GOIS pozivamo podjetja z referencami na področju medicinskega materiala in opreme, ki jih projekt zanima, k sodelovanju na projektu. Prosimo tudi za kontaktne informacije in kratek opis področij na katerih bi bili pripravljeni sodelovati pri omenjenem projektu.

Več o projektu: M3U (Multinational Modular Medical Unit), si lahko ogledate na portalu EDA: Projects(Projects home), Projects Highlights - Medical support; Field hospitals – MMMU,

http://www.eda.europa.eu/projects/projects-search/medical-support

Prosimo, da nam do 15. 7. 2013 posredujete vaš interes na info@giz-gois.si. ali na zgigm@gzs.si z naslovom zadeve Projekt MMU.

Morebitne dodatne informacije o predvidenem projektu lahko dobite pri maj. mag. Tomaž.Venišnik, višji častnik za povezave, tel: 01 471 1093.

Fotogalerija