Grozd obrambne industrije

Novice


Arhiv: NATO vaja Trident Juncture 2015

 Sodelovanje industrije na največji NATO vaji Trident Juncture 2015, jeseni 2015.

Objavljamo razpis o možnosti sodelovanja predstavnikov slovenske industrije na vaji najvišjega pomena in obsega zveze NATO, ki bo potekala v jeseni 2015 – TRIDENT JUNCTURE 2015.

V dokumentu RFI-ACT-SACT-14-13.pdf so navedeni podrobnejši podatki o možnostih in pogojih sodelovanja predstavnikov slovenske industrije, ter vsebinska pojasnila s kontaktnimi podatki, ter končni datum za dostavo prijave.

Obrazec za prijavo RFI-ACT-SACT-14-13 Response Template, pošljite kontaktnim osebam v NATO poveljstvu za transformacijo, najkasneje do 12.12.2014, ter kopijo prijave v vednost na MORS in GOIS.

Selekcijski postopek potencialnih udeležencev bo izvedel ACT in ga preko vojaškega odbora posredoval v odobritev severnoatlantskemu svetu.

Ponujena možnost je izvrstna priložnost za pripadnike slovenske industrije, ki vidijo možnost sodelovanja na NATO vojaških vajah (ki bo v bodoče postala normalna in kontinuirana oblika sodelovanja z industrijo) kot priložnost za identifikacijo možnih oblik sodelovanja v razvoju vojaških zmogljivosti zveze NATO. Kljub majhnosti Slovenije imajo naša podjetja enako možnost za izbor med 20 izbranih predstavnikov industrije, ki bodo lahko sodelovali na vaji TRJE15.

Prijavi se lahko le ena oseba iz izbranega podjetja, stroške udeležbe nosi podjetje samo. Zahtevano je osebno dovoljenje za dostop do tajnih podatkov stopnje NATO, ki ga je potrebno pravočasno pridobiti.

Prijavo pošljite najkasneje do 12.12.2014 na:

Kopijo  v vednost:

-   mag. Benjamin Sevšek, Ministrstvo za obrambo, e-mail: benjamin.sevsek@mors.si
-   Anica Skubic, Grozd obrambne industrije Slovenije, e.mail: anica.skubic@gzs.si

Kontakte osebe za dodatna pojasnila:

Polkovnica Mojca Pešec
Nacionalna predstavnica za povezavo
NATO HQs SACT
Norfolk, ZDA
Tel: 01 230 5818

in

mag. Benjamin Sevšek
Ministrstvo za obrambo
Vojkova cesta 59, 1000 Ljubljana
Tel: 01 471 2328

 


Pripeti dokumenti

Fotogalerija