Grozd obrambne industrije

Novice


Arhiv: Srečanje GOIS in DIAH

Danes 20. junija 2018, je na sedežu Grozda obrambne industrije Slovenije potekalo srečanje slovenske obrambne industrije z madžarsko asociacijo obrambne industrije DIAH.

Arhiv: Eurosatory 2018, Pariz

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija) tudi letos v sodelovanju z GOIS organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu EUROSATORY, ki bo potekal od 11. do 15. junija 2018 v Parizu, Francija.

Arhiv: Nagrade GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke

Na jubilejni 50. podelitvi Nagrad GZS za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke, ki je potekala 26.3.2018, v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, ki je eden največjih dogodkov gospodarstva, se je zbralo preko 1.200 udeležencev. Nagrado za izjemne gospodarske dosežke sta prejela tudi naša člana Grozda obrambne industrije Slovenije, direktor podjetja Arex d.o.o., Ivan Kralj in direktor podjetja Tajfun Planina d.o.o., Iztok Špan. Iskrene čestitke!

Arhiv: SOBRA - 7. Mednarodni sejem obrambe, varnosti, zaščite in reševanja

SOBRA razen številnih poslovnih zavezništev sklepa tudi zavezništvo zaupanja med institucijami, ki zagotavljajo obrambno pripravljenost, varnost državljanov ter zaščito in reševanje, z dobavitelji opreme, civilno družbo, javnostjo in posamezniki. Za skupno dobro si na sejmu SOBRA ob eminentnih poslovnih ponudnikih prizadevajo Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije, Slovenska vojska, Policija, Uprava RS za zaščito in reševanje ter Gasilska zveza Slovenije, profesionalci in prostovoljci, gospodarstveniki in strokovnjaki.

Arhiv: Srečanje Obrambne industrije Slovenije in MORS

Arhiv: Vabilo na srečanje predstavnikov obrambne industrije Slovenije s predstavniki Ministrstva za obrambo RS

Srečanje predstavnikov obrambne industrije Slovenije s predstavniki Ministrstva za obrambo RS, ki ga v sodelovanju z MORS organiziramo na Grozdu obrambne industrije Slovenije, v ponedeljek, 6. november 2017, ob 10.00 uri, dvorana A/1.nadstropje, Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana.

Arhiv: AUSA 2017

AUSA je zasebna, neprofitna organizacija, ki podpira ameriško vojsko, civilne vojake in njihove družinske člane z namenom zagotoviti in pospešiti varnost naroda.

Arhiv: Zaključek sejma DSEI v Londonu

Nekaj utrinkov iz mednarodnega sejma DSEI, ki je eden izmed vodilnih svetovnih dogodkov, ki združuje svetovni obrambni in varnostni sektor, za inovacije in izmenjavo znanj. Sejem je potekal od 12. do 15. septembra v Londonu, na katerem so svoje proizvode in storitve predstavljala tudi slovenska obrambna podjetja, GOIS in Ministrstvo za obrambo RS.

Arhiv: Obisk predstavnikov King Abdullah I. Design and Development Bureau (KADDB) na GOIS-u 16. 05. 2017

Na iniciativo MZZ so se od 15. do 17. 5. v Sloveniji mudili jordanski predstavniki Kraljeve pisarne kralja Abdulaha I. za projektiranje in razvoj, z namenom vzpostavite sodelovanja s slovenskimi podjetji.

Arhiv: Vabilo k vpisu v katalog »Slovenian Defence Products 2017«

Vabimo vas k predstavitvi vašega podjetja v novi izdaji kataloga Slovenian Defence Products, ki je edini tovrstni katalog v Sloveniji in je namenjen predstavitvi proizvodov in storitev slovenskih podjetij s področja obrambe varnosti in zaščite najbolj relevantnim trgom in ciljnim skupinam v svetu. To bo že njegova četrta izdaja od ustanovitve Grozda obrambne industrije Slovenije. V katalogu bodo predstavljeni proizvodi slovenskih podjetij ki obsegajo široko področje od sistemov in izdelkov, sklopov, komponent in polizdelkov ter storitve s področja razvoja in raziskav in specialnih tehnologij, saj je vojaška industrija izjemno pomemben kupec zelo širokega spektra tehnološko najnaprednejših proizvodov in storitev.